Auto Genti eshte themeluar ne vitin 1999, ne Fier. Fillimet e punes sone kane qene modeste ashtu si çdo biznes.
Fale punes dhe perkushtimit te ekipit tone sot ne jemi kthyer ne nje firme te rendesishme ne fushen e tregtimit te pjeseve te kembimit te automjeteve.
Tek ne do te gjeni me shumice dhe pakice, pjese kembimi per pothuajse te gjitha makinat europiane, si per motorin, sistemin e drejtimit, sistemin e frenimit, sitemin e ndezjes, sistemin e transmisionit, ate te kondicionimit si dhe pajisje e aksesore te ndryshem. Gama e artikujve qe ne tregtojme ka ardhur me nje rritje progresive dhe ne sot tregtojme artikuj per te gjitha sistemet e automjeteve.
Perkushtimi dhe korrektesa jone ne marredhenje me partneret dhe klientet ka bere qe Auto Genti te jete sot nje nga emrat me te njohur ne fushen e tregtimit te pjeseve te nderrimit per automjete.
Ju faleminderit.

markat