OFROJME BATERI PER AUTOMJETE TE NDRYSHME DUKE PERFSHIRE AUTOVETURA FURGONA KAMJONA AUTOBUZ MJETE TE RENDA DHE MJETE BUJQESORE

ROMBAT TUNDRA PREMIER

PREMIER 12 V - 50 AH
Tundra 12V 60 AH
PREMIER 12 V - 70 AH
Tundra 12V 110 AH
PREMIER 12 V - 95 AH
Tundra 12V 100 AH

ROMBAT TORNADA

TORNADA 12V - 40 AH
TORNADA 12V - 60 AH
TORNADA 12V - 80 AH

ROMBAT PILOT

64 AH
95 AH

ROMBAT TERRA

TERRA 12V - 105 AH
TERRA 12V - 105 AH
TERRA 12V - 180 AH