OFROJME BATERI TE MARKES VARTA, PER AUTOMJETE TE NDRYSHME DUKE PERFSHIRE AUTOVETURA FURGONA KAMJONA AUTOBUZ MJETE TE RENDA DHE MJETE BUJQESORE

VARTA SILVER DYNAMIC

VARTA SILVER DYNAMIC 12V 60 AH
VARTA SILVER DYNAMIC 12V 85 AH
VARTA SILVER DYNAMIC 12V 100 AH

VARTA SILVER DYNAMIC

VARTA BLUE DYNAMIC 12V 60 AH
VARTA BLUE DYNAMIC 12V 80 AH
VARTA BLUE DYNAMIC 12V 95 AH